Refund policy

Returnering
Hvis du fortryder dit køb på webshoppen, har du altid 14 dages returret på vores varer.
Varer kan kun returneres med en udfyldt returseddel til følgende adresse:

The Travelling Band
Hellerupvej 4
DK-2900 Hellerup
Danmark

Retursedlen vedlægges forsendelsen, når The Travelling Band sender varerne. Hvis retursedlen mangler ved modtagelse af varer, bedes du printe en ny returseddel her: Returseddel. Retursedlen er nødvendig for at kunne identificere den pågældende sag ved varemodtagelse.

Varerne skal returneres inden 14 dage fra modtagelse og køber bærer omkostningerne i forbindelse med returnering.
Refusion for en returneret vare tilbageføres til kundens konto inden for 14 dage fra datoen for The Travelling Bands modtagelse af returvare samt returseddel.

Hvis varen forsvinder ved returneringen, bærer The Travelling Band ikke omkostningerne.

Hvis varen ikke er i samme stand ved returnering som ved levering, vil et beløb svarende til varens tilstand blive refunderet. The Travelling Band fastsætter et beløb for varens værdiforringelse, og det resterende beløb vil blive tilbageført til kundens konto.
Bemærk at returnering ikke gælder møbler med særlige mål lavet på bestilling.
Hvis en vare ønskes i en anden farve, størrelse el.lign. i forhold til det som er bestilt og leveret, skal der foretages en ny bestilling i webshoppen.

Reklamation
Det er vigtigt for os, at du modtager den bedste service og at alle varer lever op til dine forventninger. Skulle du imod forventning have modtage en defekt eller forkert vare, bedes du sende en mail til info@thetravellingband.dk

Yderligere information vedr. reklamation

Bemærk at synlige skader altid skal noteres ved modtagelse af dine varer.
Skjulte skader skal rapporteres til os senest 7 dage efter modtagelsen. Dette gøres ved at sende en mail til info@thetravellingband.dk

Hvis reklamationen bekræftes, bærer The Travelling Band omkostningerne i forbindelse med leveringen af erstatningsvare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret inden for 30 dage. Bemærk: ved modtagelse af eventuelle erstatningsvarer kan du risikere, at blive opkrævet for told. Dette beløb bærer The Travelling Band ikke.
Om en defekt vare skal sendes retur til The Travelling Band eller blot kasseres afhænger af sagen og varens tilstand. Nærmere infomation følger efter at The Travelling Band har modtaget en udfyldt reklamationsformular.
Køber bærer omkostningerne for returfragten hvis varer sendes retur uden at reklamationen kan bekræftes af The Travelling Band.
Alle varer i webshoppen er omfattet af den danske købelovs regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at køber kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet.