Fri fragt på alle ordrer over 499 DKK

30 dages returret

Levering 1-3 dage

Professionel rådgivning

Shout out your big announcement here!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

The Travelling Band

Nordre Strandvej 339A, 3100 Hornbæk - tel. 26254282

info@thetravellingband.dk

 

Betaling

I webshoppen kan der betales med kreditkort, dankort eller mobilpay. 

Beløbet reserveres på din konto og hæves først, når varen sendes.  

Der er mulighed for at betale med kreditkort, dankort, Mobilepay, samt kontanter i vores fysiske butikker.

Fragt* (Priser for forsendelse i hele Danmark af produkter der kan sendes med GLS)

Levering af ordrer under 499 kr. til Pakkeshop eller erhvervsadresse via GLS: fra 59 kr. 

Levering af ordrer over 499 kr. til Pakkeshop eller erhvervsadresse via GLS: 0 kr.

Fragtprisen fremgår af ordre godkendelsen inden du betaler.

*Fragtpriserne er individuelle for møbler og større produkter som ikke kan sendes med GLS.

Bliver pakken ikke afhentet i pakkeshop - og kommer retur til os - fx fordi at kunden har glemt at hente den, inden den blev sendt retur, så må kunden selv betale for at få den genfremsendt. 

Varerne er forsikrede af GLS under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager dem, skal du give os besked med det samme, og senest 2 dage efter modtagelsen. Du bedes returnere varen til os. 

Vi pakker altid varerne forsvarligt ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Afhentning i vores butik er gratis. 

Vi sender dine varer så hurtigt det er muligt, efter din bestilling. Oftest sendes ordren afsted samme dag, eller første hverdag efter den modtages. Du modtager et link med et trackingnummer, hvor du kan følge din pakke.

Vores større møbler bliver leveret med anden transportør og der tillægges derfor fragt (levering til ikke brofaste øer, tillægges der yderligere Ø-tillæg)

Kontakt os for at høre nærmere. Som oftest er dette leveret til kantsten uden opbæring.

Ved køb af større møbler, kontakter The Travelling Band dig for at aftale, fragt og levering. 

Fortrydelsesret

Retursedlen vedlægges forsendelsen, når The Travelling Band sender varerne. Hvis retursedlen mangler ved modtagelse af varer, bedes du at printe en ny returseddel her: Returseddel. Retursedlen er nødvendig for at kunne identificere den pågældende sag ved varemodtagelse.

 

Varen sendes til:

The Travelling Band

Ndr. Strandvej 339A

3100 Hornbæk

 

Varen kan også returneres i vores fysiske butik. Varerne skal returneres inden 14 dage fra modtagelse og køber bærer omkostningerne i forbindelse med returneringen.
Refusion for en returneret vare tilbageføres til kundens konto indenfor 14 dage fra datoen for The Travelling Bands modtagelse af returvare samt returseddel.

Hvis varen forsvinder ved returneringen, bærer The Travelling Band ikke omkostningerne.

Hvis varen ikke er i samme stand ved returnering som ved levering, vil et beløb svarende til varens tilstand blive refunderet. The Travelling Band fastsætter et beløb for varens værdiforringelse, og det resterende beløb vil blive tilbageført til kundens konto.
Bemærk at returnering ikke gælder møbler med særlige mål lavet på bestilling.
Hvis en vare ønskes i en anden farve, størrelse eller lig. i forhold til det som er bestilt og leveret, skal der foretages en ny bestilling i webshoppen.

Reklamation
Det er vigtigt for os, at du modtager den bedste service og at alle varer lever op til dine forventninger. Skulle du imod forventning have modtage en defekt eller forkert vare, bedes du sende en mail til info@thetravellingband.dk

Yderligere information vedr. reklamation

Bemærk at synlige skader altid skal noteres ved modtagelse af dine varer.
Skjulte skader skal rapporteres til os senest 7 dage efter modtagelsen. Dette gøres ved at sende en mail til info@thetravellingband.dk

Hvis reklamationen bekræftes, bærer The Travelling Band omkostningerne i forbindelse med leveringen af erstatningsvare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret inden for 30 dage. Bemærk: ved modtagelse af eventuelle erstatningsvarer kan du risikere at blive opkrævet for told. Dette beløb bærer The Travelling Band ikke.
Om en defekt vare skal sendes retur til The Travelling Band eller blot kasseres afhænger af sagen og varens tilstand. Nærmere information følger efter at The Travelling Band har modtaget et udfyldt reklamationsformular.
Køber bærer omkostningerne for returfragten hvis varer sendes retur uden at reklamationen kan bekræftes af The Travelling Band.
Alle varer i webshoppen er omfattet af den danske købelovs regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at køber kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Ingen fortrydelsesret

møbler med særlige mål lavet på bestilling og er en vare vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgivning er der ikke fortrydelsesret ved bestillingskøb, det er derfor ikke muligt at returnere denne vare.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail på info@thetravellingband.dk 

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl.