Om os

The Travelling Band har en passion for indiske og eksotiske kulturer, traditioner og håndværk, kombineret med den Skandinaviske stil.

I alle vores kollektioner, kombinerer vi gammelt indisk design og produktions metode med en skandinavisk minimalistisk stil for, at kreere produkter der kombinerer de to kulturer. Vores tætte samarbejde med Indien, sikrer at The Travelling Band skaber unikke design og produkter, hvor de to kulturer harmonisk opfylder vores mission.

Vores mission; at blive set som et åbensindet, nysgerrigt og kreativt designfirma, som kombinerer det bedste fra vores rejser.

"I see my path, but i don´t know where it leads. Not knowing where I´m going is what inspires me to travel it" ( Rosalia de Castro)

Udover bolig-interiør og møbler, sælger The Travelling Band også tøj, smykker og sko - også her er varerne udvalgt med sjæl, hvor kvalitet og naturlige materialer er det bærende element i kollektionerne.

Namasté

Jette Storm (Ejer)

Vores produkter finder du hos vores FORHANDLERE i vores web-shop eller i BUTIKKEN PÅ STRANDVEJEN 102 H, 2900 Hellerup

Vores ÅBNINGSTIDER er mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 samt lørdag fra kl. 10.00 til 15.00

A R FRIISVEJ 10, 3100 HORNBÆK - Vi åbner igen til påske 2019

Til FORHANDLERE

Er interesseret i at forhandle vores varer, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 6019 2729 eller info@thetravellingband.dk