Fri fragt på alle ordrer over 499 DKK

30 dages returret

Levering 1-3 dage

Professionel rådgivning

Shout out your big announcement here!

The Travelling Band - Hornbæk

Interiør og møbelbutik i Hornbæk - The Travelling Band

I Hornbæk, på Ndr. Strandvej 339 A, finder du én ud af vores tre fysiske The Travelling Band butikker. Butikken i Hornbæk er med til at danne rammen om et univers, hvor den skandinaviske stil kobles sammen med vores passion for indiske og eksotiske kulturer, traditioner og håndværk. Vi forhandler unika interiør og møbler, som du med sikkerhed ikke kan finde hvor som helst.

Et univers af unikt interiør

The Travelling Band har et unikt varesortiment, som primært består af egne designs, produkter og gamle møbler. Vi rejser ud i verden for at finde unikke fund, som får nyt liv af dygtige indiske håndværkere.

Derudover forhandler vi også produkter fra få nøje udvalgte brands. I udvælgelsesprocessen af disse brands lægger vi vægt på, at du som forbruger har sikkerhed for, at vi kan stå inde for kvaliteten, materialerne og ikke mindst brandets sociale ansvar. For at du med tryghed kan handle interiør og møbler hos os, har vi sørget for, at alle produkter i vores varesortiment harmonerer med vores sjæl og mission.

Indien møder Skandinavien

Vores unikke univers emmer af en kærlighed til gammelt indiske design og produktionsmetoder forenet med den skandinaviske minimalisme. Ligeledes er missionen at have respekt for miljøet, da vi går meget op i at implementere naturmaterialer og altid tænke i genbrug. Derfor er vores produkter af træ udelukkende lavet af er genbrugstræ.

Vi ses i Hornbæk

Besøg butikken i Hornbæk, og lad dig blive inspireret i vores unikke univers af interiør og møbler. Hos os er kundeservice i højsæde, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det, du mangler af interiør til din bolig. I butikken har vi alle varer på lager (gælder ikke sofaer), så du med sikkerhed kan få fingrene i lige det interiør, du mangler.

Vi glæder os til at se dig i vores univers af interiør og møbler i Hornbæk!

The Travelling Band - Hornbæk,

Ndr. Strandvej 339 A, 3100 Hornbæk, Danmark

TLF Hornbæk: +45 2625 4282

Email: info@thetravellingband.dk

Åbningstider: Mandag - fredag 10.30 - 17.30 samt lørdag, søndag og helligdage 10.00 - 15.00.