Cassis sovesofa

CASSIS - Sovesofa


CASSIS sovesofaen er The Travelling Band's bud på en lækker og hyggelig sovesofa til hjemmet, hvis man engang imellem mangler en ekstra soveplads i hjemmet eller sommerhuset

CASSIS sovesofaen ligner udseendemæssigt CAP FERRET sofaen, men har den ekstra funktion at den kan foldes ud til en sovesofa.  

Den sammenklemte søm giver en unik karakter til sofaen og de skønne hyggelige puder, (60x60 puder i ryggen og pyntpuder 40x60cm). Vælg en afslappet side med vores forskellige hørstoffer NEWLIN eller SWEET, der findes i mange forskellige lækre farver. 

CASSIS sovesofaen har en selvbærende mekanisme, hvor sæde- og rygpuder forbliver på deres plads ved udfoldning af sengen.  
Se udfoldningsmekanismen for sovesofaen her https://www.youtube.com/watch?v=2yJfRkxg0jc (Bemærk, det er ikke CASSIS sofaen i filmen, men det er samme funktion)
Detaljer:
Stellet Bøgetræ, multiplexplader og fiberplader. Affjedring i sædet
Sædehynder Plumtex HR 35kg/m3 + lag fjer.
Rygpuder 60x60 cm puder med fjer (1 sæde x 1, XL sæder x 3, 2/3 sæder x 4, 4/5 sæder x 5).
Pyntepuder 45x45 cm puder med fjer.
Ben Træ
Finish Aftagelige betræk.
Syning Sammenklemt syning.
Madras 14
Vask

Rens

Download prisliste med modultegninger her

 

Vi har desværre ikke Cassis sovesofaen udstillet i nogle af vores butikker, men i butikken i Hellerup, står der en udstillingsmodel af Cap Ferret sofaen, som har samme udseende som Cassis, så her kan man få en fornemmelse af sofaen. 

Ellers kontakt os på tlf. 60192729