Indret hjemmet med pyntepuder

Posted by The Travelling Band on

En af de små nøgler til en hyggelig indretning af hjemmet er pyntepuder. Hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du kan bruge pyntepuder i dit hjem, så læs med her. Vi ser nærmere på stort og småt i pyntepudernes univers, så du kan få gode idéer, du kan forvandle dit hjem med for det bedre.

pyntepuder opstillet på sofa

Hvorfor er pyntepuder så gode i indretningen?

En pyntepude har flere funktioner, der med hjælp fra din gode smag, går op i en højere enhed. En pyntepude er først og fremmest en pude, der altså giver en blød fornemmelse både visuelt og når du bruger den som pude. Pyntepuden bløder altså op, og gør, at du hurtigt og nemt kan tilpasse din indretning i dit valg af pyntepuder og deres placering. Når du laver et hjørne med pyntepuder, så bliver det et hyggeligt hjørne, der er defineret af pudernes farver, størrelse og antal. Det er hverken let eller billigt at ændre på dine møbler, men pyntepuder kan du mixe og matche på ingen tid, og du kan have ekstra pyntepudebetræk, så du kan skifte ud i dem.

Inspiration til din sofa og dine pyntepuder

Det mest typiske sted, hvor en pyntepude har det med at befinde sig i hjemmet, er i sofaen. En sofa har en fantastisk vigtig funktion i hjemmet, men når du køber den, så er det ofte som om, der mangler noget. Det lille ekstra, som du kan bidrage med, er pyntepuder. Med puderne tilføjer du kant og din personlige stil, og samtidig kan du bruge pyntepuderne til at sidde lige som du vil, når du skal gøre dig det komfortabelt i hjemmets sofa.

 

Hvilke pyntepuder skal du vælge?

Det skønne ved pyntepuder er, at du virkelig kan prøve din smag af, fordi det er så let at skifte pudebetrækket, hvis du får lyst til noget andet. Du kan se vores forskellige pudebetræk her, hvis du gerne vil have lidt inspiration. Det er i sidste ende din smag, der afgør dit valg, det er klart. Det er dog vores anbefaling, at du vover pelsen lidt, når du køber et nyt sæt pudebetræk til dine pyntepuder. Hvis din sofa er ensfarvet, som de fleste er det, så har du en masse frihed til at give los med designet på dine pyntepuder. Prøv at matche mønstre, motiver eller farver, med nogle af de markante designelementer, du har i hjemmet. Det kan være et billede, et gulvtæppe eller et særligt møbel. Der skal ikke meget til for at skabe en rød tråd, og den lille detalje gør hele forskellen.

Indret dit hjem med puder

Sofaen er dog kun et eksempel. Pyntepuder kan du indrette med i entréen, soveværelset og spisestuen med mere. Tænk på pyntepuder som en blanding af et maleri og en pude, og brug dem til både at skabe bløde fornemmelser og farverige indtryk. Der er mange gode muligheder for at finde konkret inspiration på Pinterest og Instagram, hvis du vil se, hvordan andre har indrettet med pyntepuder. Du kan også se på de designs, som du finder i vores sortiment af pyntepuder, og bruge dem som udgangspunkt til nye idéer i din egen indretning.