Ideer til indretning af stue

Posted by The Travelling Band on

Stuen er et helt særligt rum i hjemmet. Her skal der både være plads til, at familien kan slappe af og nyde en god bog eller film i rolige og trygge omgivelser, samtidig med at rummet skal indbyde til hyggeligt samvær med gæster. Det skal altså være et sted, hvor du selv føler dig godt tilpas og kan slappe af, men det skal også være et sted, hvor du har lyst til at byde gæster velkommen ind og vise din personlige stil frem. I stueindretning bør der altså både indgå komfortable, funktionelle, dekorative og æstetiske elementer. Læs med her på siden og find indretningsinspiration til din stue. Vi guider dig både til valg af sofa, pynteting, belysning og smukke puder og tæpper.

 

Vælg smukke og funktionelle møbler

Stuens vigtigste møbel er uden tvivl en sofa. Den skal helst være blød, lækker og fyldt med puder, som indbyder til, at man kan smide sig efter en lang arbejdsdag og bare slappe af. Derudover skal den naturligvis også være pæn at se på og passe godt til resten af stuens indretning.

Når du skal vælge en sofa til dit hjem, bør du naturligvis vælge en, som du vil nyde at opholde dig i. Derudover er det en god idé at tænke på, hvilken stil du ellers ønsker, at din stue skal udtrykke. Tænk over, hvilke farver, materialer, mønstre og pyntegenstande, din stue ellers indeholder. Vælg en sofa, som passer dertil. Måske det skal være en sofa i neutrale farver og former, eller måske sofaen skal være stuens helt store blikfang i form af sprudlende farver og kreative materialer. 

Hos The Travelling Band forhandler vi et udvalg af sofaer, som du kan tage et kig på her. I vores sortiment finder du blandt andet også en skøn sovesofa, som både er hyggelig og praktisk, hvis der kommer overnattende gæster på besøg.

 

Fine pynteting til stuen

Pynteting er noget af det, der er med til at skabe både stil og personlighed i en stue. Ved at finde de rette små skulpturer, farverige lysestager eller finurlige vaser kan du sætte dit helt eget præg på indretningen i stuen, så rummet emmer af personlighed og autenticitet. Nogle mennesker er til mere pynt end andre, men vælg ting, som du kan lide for at skabe en hjemlig og hyggelig stemning i din stue.

Lamper og stearinlys kan også udgøre fine pyntegenstande i din stue, samtidig med at de skaber stemning og bidrager med belysning. Vælg gerne lamper, hvor du selv kan justere lysstyrken, så du for eksempel kan skabe en hyggelig stemning med dæmpet belysning til filmaftener. Stearinlys er også en måde at skabe stemning og hygge på, så fyld endelig stuen med smukke lysestager og stearinlys. 

 

Hyggelige puder, plaider og tæpper

Puder og plaider er en uundværlig tilføjelse til enhver sofa. Tænk også her over, at disse skal passe til stuens øvrige valg af tekstiler, farver og materialer. Men husk også, at det er en fantastisk nem måde at forny sin stues udtryk på, hvis man engang imellem skifter puderne ud. Det samme gælder gulvtæpper. Med et æstetisk smukt gulvtæppe kan du både skabe stil og stemning i din stue, samtidig med at de kan udgøre et helt kunstværk i sig selv. Se vores store udvalg af smukke puder, plaider og gulvtæpper her, og bliv inspireret til at skabe den helt rette stemning i netop din stue.